Népszerű

Több lábon állva is ugyanolyan megbízható a HR-Rent

Több lábon állva is ugyanolyan megbízható a HR-Rent

Mit tehet egy vállalkozó egy olyan globális helyzetben, amire eddig még nem volt példa? A HR-Rent Kft. alapító tulajdonosa, Feleki Attila nem tétlenkedett, hiszen elsőként szervezte meg a munkavállalók covidtesztelését, de gyorsan reagáltak a megváltozott foglalkoztatási igényekre is, így egy tanulságos, változásokkal teli, azonban izgalmas és eredményes időszakot tudhatnak maguk mögött. A HR-Rent tehát a nehéz helyzetben is ugyanolyan támaszt nyújtott partnerei és munkavállalói számára, mint mindig, sőt néhány intézkedésükkel még inkább megkönnyítették a közös munkát.

A mi életünk is felfordult az elmúlt időszakban, de szerencsére a munkánk során alkalmazott alapelveink velünk voltak ebben a helyzetben is: gyorsan, rugalmasan, komplex módon reagáltunk a nehézségekre, és kovácsoltunk előnyökké, segítségnyújtássá.

FELÉRTÉKELŐDŐ FOGLALKOZTATÁSI FORMÁK
A vírushelyzet előtt a saját állományú dolgozók foglalkoztatása volt hangsúlyos, azonban az elmúlt időszakban egyre inkább felértékelődött a munkaerő-kölcsönzés. Ez a forma a rugalmassága miatt bizonyult alkalmasnak a pandémia során nem kiszámítható keresletre és termelési mennyiségekre. Sőt, a nálunk elérhető egyszerűsített foglalkoztatási forma és diákmunka opciók még több olyan lehetőséget kínál partnereink részére, amellyel szinte azonnal tudunk reagálni a felmerülő munkaerőigényekre.

VÍRUSPROTOKOLL
2020 tavaszán, amikor a koronavírus első ízben nehezítette meg az életünket, azt mondhatom, hogy gyorsan és hatékonyan tudtunk reagálni a felmerülő problémák egy részére. Elsőként kötöttünk szerződést három akkreditált intézménnyel tesztelésre, ezáltal a vizsgálatot szervezetten, rendszerezetten, akár helyszínre kiszállva tudtuk kínálni partnereinknek és munkavállalóinknak. Ez megkönnyítette a külföldi kiutazást az országhatárunkon kívül dolgozóknak,
partnereinknek pedig lehetővé tette, hogy akár nagy méretű állományukat egyszerre tesztelhessék. Összesen közel 350 embert teszteltünk így, 6,5 millió forintos költségigénnyel. A legnehezebb időszakokban is partnereink mellett álltunk, csupán szigorúbb feltételek mellett végeztük a munkánkat, hogy mindenkit megóvjunk. Ezek az intézkedések alkalmasnak bizonyultak, megbirkóztunk a helyzettel, ezért a későbbi hasonló helyzetekben is ezt a protokollt fogjuk követni.

ÁLLANDÓSÁG A VÁLTOZÁSBAN IS
Az elmúlt időszak a folyamatos változásról szólt. Mi ebben a helyzetben is próbáltunk közös megoldásokat találni, ami mindenki számára előnyös. Azt gondolom, ez a működésünkben is előrelépést jelentett. Munkavállalóink és megbízóink szinte semmit nem érzékeltek a nehézségekből, hiszen ugyanúgy számíthattak
ránk mindenben, mint előtte. Számunkra is előnyös az, hogy több lábon állunk, több piaci szegmensben vannak megbízóink, akiknek a legkülönfélébb szolgáltatásokat ugyanolyan lelkesedéssel és garanciával tudjuk vállalni. A tapasztalatokat összegyűjtve és elemezve a HR-Rent továbbra is előre tekint, és bármi is álljon az utunkba, azt igyekszünk a lehető legjobban kezelni!