Népszerű

HR szolgáltatások immár másfél évtizede – Németországban is

HR szolgáltatások immár másfél évtizede – Németországban is

A HR-Group továbbra is az alapértékeire épít

A HR-Group több mint 15 éve foglalkozik humánerőforrás biztosításával. A magyar székhelyű vállalat a belföldi piac mellett Ausztria és Németország munkaerő-kölcsönzési és -közvetítési igényeit is kiszolgálja. Jelenleg is folyamatos fejlődik, ez azonban a fokozatosan növekvő kereslet ellenére sem befolyásolja az alapértékeit: munkáját továbbra is a rugalmasság, a gyorsaság, az ügyfélközpontúság és a komplexitás jegyében végzi.

A HR-Group rendkívül széles palettán tevékenykedik, két fő területe azonban – a munkaerő-kölcsönzés és -közvetítés – kiemelkedően népszerű a jelenlegi ausztriai és németországi partnerei körében. A magyar munkaerő szakmai tudása elismert a Magyarországtól nyugatra lévő területeken is. A szolgáltató a rendkívül széles, mintegy 200 ezer főt tartalmazó állandó adatbázisával, valamint az egész Magyarországot érintő toborzási lefedettségével (16 irodával) nagy létszámigényű partnereknek is kiváló szolgáltatást tud nyújtani. A további előnyök közé tartoznak azok a szolgáltatások, amelyek a megrendelő partner mindennapjait könnyítik meg: Nekik nem kell a munkavállalók szállásával, munkaruházatával, adminisztrációs terheivel, bérszámfejtésével, covid tesztelésével bajlódniuk, a HR-Group ezeket is teljeskörűen biztosítja az évi közel 700 külföldre kölcsönzött munkatársa számára.

A cégcsoport tehát fejlődik, sőt, még az elmúlt évben is tovább erősítette az iránta megnyilvánuló bizalmat. A járványhelyzet kapcsán támogatott tesztelés és extra biztonságos utaztatás is megmutatta, hogy a HR-Group sem a munkavállalói, sem a partnerei kezét nem engedi el, még nehéz helyzetekben sem.

A megnövekedett igényeknél ugyanis talán még fontosabb, hogy a HR-Group alapértékei miként jelennek meg a vállalat tevékenységében. A rugalmasság, a gyorsaság, az ügyfélközpontúság és a komplexitás ma is ugyanolyan alapvetően határozzák meg a HR-Group szemléletmódját és szolgáltatásainak minőségét, mint másfél évtizeddel ezelőtt. Partnerei és a munkavállalói tudják, hogy teljesen rábízhatják magukat – ennek köszönhetők a cégcsoport újabb és újabb hosszú távú megállapodásai.

A HR-Group bízik abban, hogy a meglévő, több mint 440 partnere mellett még több németországi üzletfelet szolgálhat ki. A vállalat elsősorban a logisztika, a fémipar, az élelmiszeripar, a mezőgazdaság és az autóipar területéről várja új megrendelőit is, akiknek garantáltan színvonalas munkával és igazán partneri együttműködésben segíthet még eredményesebbé, még sikeresebbé válni.