Népszerű

Feleki Attila: 50

Feleki Attila: 50

50 éves lett az üzleti élet és a sport szolgálatában álló vállalkozó, cégünk tulajdonosa, Feleki Attila.

Feleki Attilát üzleti körökben országszerte sokan ismerik és elismerik. 20 éves kora óta vállalkozó, aki előbb kétkezi munkás, majd cégalapító lett, mostanra pedig több igen sikeres vállalkozást jegyez, és immár 30 év szakmai tapasztalatot tudhat magáénak. Neve leginkább a HR-Group cégegyüttessel forrt össze, melynek hr-szolgáltató tagjaként cégünk 15 éve fejlődik folyamatosan, ma már a Magyarországon piacvezető Prohuman kötelékében. Feleki Attilának elévülhetetlenek az érdemei abban, hogy a HR-Rent 2010 óta már nem csak belföldre, hanem Németországba és Ausztriába is kölcsönöz, illetve közvetít munkaerőt, mind több és több partnernek, valamint munkavállalónak, családnak segítve. A vállalatunk 2015 óta Győrben is működtet irodát, a pécsi központunkban pedig immáron 30 fős, kiváló csapattal büszkélkedhetünk.

Feleki Attila életét azonban nem csak az üzlet tölti ki. Szívében a családja mellett még a sport és Kozármisleny városa is kiemelt helyet foglal el. E két utóbbi sok esetben össze is kapcsolódik, hiszen tulajdonosunk 1989 óta tevékeny részese a mislenyi sportegyesületnek, szakosztályvezetői, majd elnöki tisztét is 10-10 évig látta el, jelenleg pedig a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapatának tulajdonosaként és a helyi sportklubok elkötelezett támogatójaként is közismert. Ezen túlmenően pedig több mint 10 évig a város képviselőtestületének tagjaként is tevékenykedett, jelentős szerepet vállalva a település látványos fejlődésében. Mások mellett az ő nevéhez is fűződik pl. a helyi iskola felújítása, a sportcsarnok építése, a művelődési ház bővítése és a futballstadion megvalósulása. Áldozatos munkájának elismeréseként 2019-ben a város díszpolgári címet adományozott neki.

Feleki Attila idén március 6-án ünnepli 50. születésnapját. E jeles alkalomból mi ezúton is köszöntjük őt, és bízunk abban, hogy jó egészségben, töretlen hittel és lelkesedéssel még nagyon sokáig dolgozik velünk tovább.