Interjú

Szeretnék, ha úgy látnák őket, ahogyan ők látják magukat

Szeretnék, ha úgy látnák őket, ahogyan ők látják magukat

A HR-Rent Kft. stabil, komplex szolgáltatásokat gyorsan és rugalmasan nyújtó vállalkozás, amely mindemellett az emberi értékekre és a környezetvédelemre is hangsúlyt fektet. Mindezt azonban nem elég tudniuk, meg is kell mutatniuk másoknak – vallják. A munkaerő-kölcsönzéssel és közvetítéssel foglalkozó cég kommunikációjának egyik legfontosabb célja tehát az, hogy tudassák, milyen értékeket képviselnek és ezáltal ne csupán a vállalat lássa azokat, hanem mindenki más is. Feleki Attila, a HR-Rent alapító tulajdonosa ezt szeretné elérni.

Kezdettől fogva rengeteg változáson mentünk keresztül, de ezek pozitív változások voltak. A kollégáink, a partnereink és a munkavállalóink létszáma is a többszörösére nőtt, amivel összefüggésben a tevékenységünk is erősödött – természetesen a korábban lefektetett alapértékek mentén. A célunk továbbra is az, hogy még ennél is nagyobbra tudjunk nőni. Még nagyon sok olyan ember van, akinek meg kell találnunk a megfelelő munkát, és ugyanez vonatkozik a partnereinkre is, akiknek a legjobb munkaerőt szeretnénk biztosítani. Hiszen a mi „termékünk” a dolgozó, nálunk ő mindig, minden más felett áll – és ezt nem csak én vallom így, de valamennyi kollégám is.

Azok az alapértékek, amiket meghatároztunk, számunkra igen fontosak: ilyen a gyorsaság, a rugalmasság, az ügyfélközpontúság és a teljes komplexitás is. Gyorsnak kell lennünk, hiszen aki munkát vagy munkaerőt szeretne találni, az olyan segítő partnert keres, akivel ezt a lehető legrövidebb idő alatt megoldja. Számunkra szinte nincs is olyan feladat, amit 24 órán belül ne tudnánk elkezdeni. A rugalmasság és az ügyfélközpontúság pedig kéz a kézben járnak, hiszen akkor vagyunk ügyfélközpontúak, ha a partnereink elvárásait a lehető legteljesebb módon tudjuk kezelni – ez pedig a rugalmasságban nyilvánul meg. Nem dolgozunk sablon szerződésekkel, mindig az egyedi igényekre szabjuk a feladatokat, ami olykor azt is jelenti, hogy a szerződésbe teljesen új pontokat is belefoglalunk. Ami pedig ezeket az alapértékeket összefoglalja, az a teljes komplexitás: az elejétől a végéig, a legkisebb feladattól a legnagyobbig mindent megoldunk. Még éjjel-nappali ügyfélszolgálatot is működtetünk annak érdekében, hogy egyetlen munkavállalónk se maradjon egyedül, még azután sem, hogy kiközvetítettük. Fogjuk a kezüket, ha váltanának, segítünk, ha előleget szeretnének és ugyanígy természetesen az utazásban, szállásbiztosításban is számíthatnak ránk.

Az alapvető működésünkön túl odafigyelünk a minket körülvevő emberekre és környezetre is. A rászorulók, a sportcsapatok vagy épp a környezetünk támogatása nálunk nem kötelező feladat, hanem olyan ügy, amibe mindenki a szívét-lelkét beleteszi. Sokszor a kezdeményezések, a konkrét akciótervek is a kollégák összefogásából születnek, így tehát az egész céget bevonva tudjuk megvalósítani ezeket.

Az elmúlt 15 évben hangsúlyt fektettem arra, hogy olyan kollégákkal dolgozzunk, akik a céget méltón tudják képviselni és a cég értékeit is magukénak érzik. A következő nagy célunk tehát az, hogy mindaz a kép, amit mi a HR-Rentről belső szemmel látunk, ugyanígy jusson el mindenki máshoz is. A megfogalmazott kritikáik hatására pedig szeretnénk kijavítani mindent, ami gyengeségünk, vagy ami nem úgy működik nálunk, ahogy kellene.

A HR-Rent, személyesen Feleki Attila is azt tervezi, hogy mindenkinek megmutatja, miért és miben is igazán jó a cég, hogyan végzi a munkáját, és mit kínál a vele szerződő partnereinek és munkavállalóinak. Szeretnék eloszlatni a munkaerő-kölcsönzéssel szemben fennálló valamennyi negatív érzést és ezáltal még erősebb, még pozitívabb képet alakítanának ki a HR-Rentről mindenki szemében.