Rólunk írták

15 éves a HR-Rent

15 éves a HR-Rent

A régió meghatározó munkaerő-kölcsönző és közvetítő cége, a HR-Rent Kft. idén májusban ünnepelte 15. születésnapját. Az elmúlt évek történéseiről, mérföldköveiről kérdeztük Feleki Attila ügyvezető-tulajdonost

 

„15 évvel ezelőtt kezdtem el foglalkozni munkaerő-kölcsönzéssel. Először Édesapám által sikerült bekerülnöm egy helyi gépgyártó vállalathoz, amelynek munkaerő problémái voltak. Akkor a munkavállalóim nagy részét főleg szűkebb városom, Kozármisleny lakói adták és azóta a mai napig is fontos számomra, hogy innen is foglalkoztassunk embereket.

A megalakulás után néhány évvel, 2009-ben sikeresen elindítottuk a külföldi üzletágat is, Magyarországon elsőként kaptunk engedélyt arra, hogy Németországba munkaerőt
kölcsönözhessünk.

2015-ben, a cég megalakulásának 10. évfordulóján tovább terjeszkedtünk, Pécs mellett Győrben is megnyitottuk irodánkat és lehetőséget kaptunk, hogy Magyarország egyik legnagyobb foglalkoztatóját segítsük szolgáltatásainkkal. 2016-ban új, impozáns irodát vásároltunk Pécs történelmi belvárosában, ahol mostanra már 30 fős kiváló csapattal támogatjuk partnereinket és munkavállalóinkat.

2016-ban a Magyarországon piacvezető Prohuman cégcsoport tagjává váltunk, ennek köszönhető, hogy immáron 16 irodával vagyunk jelen belföldön. Idén tavasszal, a járványhelyzet következtében a Prohuman, Magyarország legnagyobb munkaerő-kölcsönzéssel és közvetítéssel foglalkozó vállalata stratégiai megállapodást kötött Magyarország Kormányával. Büszkék vagyunk rá, hogy a HR-Rent – a Prohuman cégcsoport tagjaként – szakmai tudásával támogatja hazánk gazdasági újrakezdését, ami egyben nagy felelősséget is jelent.

A dél-dunántúli régióban partnereink közé tartozik minden nagyobb foglalkoztató, de segítséget nyújtunk kkv és családi vállalkozásoknak is. Az alaptevékenységünket kiegészítve-munkaerő-kölcsönzés és közvetítés-több olyan terület van, amelyekben rugalmasan, bármely cégnek tudunk segíteni. Ilyen a bérszámfejtés, alkalmi, diák és nyugdíjas foglalkoztatás, megváltozott munkaképességűek integrálása. Kevés cég tud ma országos irodahálózattal, minden területet lefedve, komplett megoldást kínálni. Mi mindenben segíteni tudunk, ami a humánerőforrással összefügg. Eközben cégcsoportunkkal piacvezetővé váltunk a külföldi kölcsönzési foglalkoztatásban is, közel 1000 fő munkavállalóval, Ausztria és Németország területén.”

Mi a sikerünk titka? Az erős, összetartó, szakértő csapatunk.

“Érezhető, hogy mindenkinek egyéni és csapat célja is, hogy hatékony megoldásokat biztosítsunk egy hosszú távú munkakapcsolathoz.”

Feleki Attila, a HR-Rent ügyvezető-tulajdonosa az üzleti tevékenység mellett nagy hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra is.

„Nagyon büszke vagyok az összetartó és minden közösségi szerepben aktív csapatunkra. Tavaly klímafákat ültettünk, véradást szerveztünk, támogatóként indultunk a „Fuss a fákért” versenyen. Emellett a helyi civil szervezetek támogatását is kiemelten fontosnak tartjuk. A Kozármisleny FC-nek névadó szponzora vagyunk, ahol 200 gyerek focizik naponta. A jövőben is megteszünk mindent, hogy partnereink és munkavállalóink is elégedettek legyenek velünk.”

A HR-Rent szakértői segítenek Önnek!

 

Bővebben:

hr-group.hu
hr-rent.hu